Polat Derneği Polat kasabası-polat türküleri-polat ovası-polat derneği -polat köyü-Malatya Doğanşehir Polat kasabası | Sitemize Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz
e bülten
Tüm gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız hemen katılın.

Mobil Aidat

Sitemizin en yeni tasarımını beğendiniz mi?
Reklam

www.malatyahaber.com/

www.malatyaguncel.com/

www.dogansehirliler.com/

Herşey Polat Ovası İçin

Polat, Fındık, Yolkoru, Çavuşlu ve Karaterzi Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kalkındırma ve Kültür Derneği Başkanı Kamil Göksu, dernek olarak yörelerine ekonomik, sosyal ve kültürel katkıda bulunacaklarını söyledi

MALATYA GÜNCEL/ANKARA - Ankara'da yaşayan Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Polat, Fındık, Yolkoru, Çavuşlu ve Karaterzi köyleri sakinlerinin kurduğu Polat Derneği yönetimi, gerçekleştirecekleri projelerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundular.
Ankara'da Mülkiyeliler Birliği Lokali'nde bir araya gelen ve ÜNLÜ Türk Halk müziği Sanatçısı Mehmet Seske'nin de konuk olduğu toplantıda Polat Derneği yöneticileri, öncelikle yok olmaya yüz tutan ya da farklı beldelere mal edilen Polat ağzı türkülere sahip çıkılması için çalışmalar yapmayı kararlaştırdı. Bu amaçla derneğin www.polatdernegi.com isimli web sitesinin faaliyete geçirilmesi kararlaştırıldı.

BAŞKAN GÖKSU'NUN AÇIKLAMASI
Kısa adı Polatovası olan Polat, Fındık, Yolkoru, Çavuşlu ve Karaterzi Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma, Kalkındırma ve Kültür Derneği Başkanı Kamil Göksu, kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:
“Derneğimiz kısa sürede kurulmasına rağmen birlik içinde ovada gerçekleştireceği projelerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu toplantıda da yöremize yapacağımız çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk.
Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayacak ve kaderiyle baş başa kalan köylerimize katkıda bulunmak için tüm gücümüzü seferber edeceğiz.”

SESKE'YE TEŞEKKÜR
Başkan Göksu, yönetimin istişare toplantısına konuk olan ünlü sanatçı Mehmet Seske'ye de derneklerine gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür etti. Göksu, Seske'nin içlerinden biri olduğunu ifade eden Mehmet Seske de Polat'ın türkü hayatında ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Dernek yönetimi ile tanışmaktan mutlu olduğunu söyleyen Seske, derneğin yoğun tempoda yaptığı çalışmaları ilgiyle izlediğini bildirdi.

Bu habere yapılmamıştır.

Buraya tıklayarak ilk yorumu siz ekleyebilirsiniz..!

® 2011 Polat Derneği Polat Derneği Polat kasabası-polat türküleri-polat ovası-polat derneği -polat köyü-Malatya Doğanşehir Polat kasabası

hitajans | Web Site Paketi
Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için 1024x768 px çözünürlük, Internet Explorer 7.0 ile Firefox 2.0 ve yukarısı kullanmanızı tavsiye ederiz.